Novice

Spominska maša na Polici 2021

sep 6, 2021
Leto je naokrog in kakor smo se dogovorili lani se bomo spomnili  naših umrlih na spominskem dnevu Društva hemofilikov Slovenije na Polici pri Grosuplju.

Dragi prijatelji!

Leto je naokrog in kakor smo se dogovorili lani se bomo spomnili  naših umrlih na spominskem dnevu Društva hemofilikov Slovenije na Polici pri Grosuplju. Srečanje bo v soboto 11. 09. 2021 ob 11 uri v farni cerkvi na Polici. Po maši bo v PGD Polica, prijateljsko srečanje, zato prosimo, da se dogodka udeležimo le zdravi posamezniki. Zavedamo se, da je glede na zadnje podatke o možnosti prenosa okužbe Covid 19, velik del morebitnih okuženih brez znakov bolezni. Z upoštevanjem navedenih priporočil bomo varovali sebe in druge. Za pravilno izvajanje samozaščitnih ukrepov pa mora odgovornost prevzeti vas sam. Popolne varnosti namreč ni. Prosimo, da s seboj imate dokazila PCT. Pridite v čim večjem številu.

Zbirališče bo pri motelu Grosuplje ob 10,30 uri. 

Lep pozdrav!




                                                               Janez DOLINŠEK, predsednik

 

Obvestilo prof. dr. Sama Zvera

jul 23, 2021
Iz kliničnega oddelka za hematologijo sporočajo, da je potrebno upoštevati navodila iz obvestila. Ob povečanem številu Covid primerov v družbi, je zelo pomembno oddelek ohraniti varen.

V priponki je obvestilo in pa drirektne številke hematologov.

Nordijska hoja

jun 24, 2021
Hvala lepa za izkazan interes glede nordijske hoje.

Žal nam jo je še pred začetkom vadbe malo zagodla bolezen inštruktorja, zdaj pa smo že v času letnih dopustov, kar tudi onemogoča strnjene termine namenjene pravi tehniki hoje. Zato smo primorani začetek izvajanja vadbe prestaviti na konec avgusta. O novem terminu začetka boste obveščeni preko spletne strani v sredini meseca avgusta 2021.

Se opravičujemo za nevšečnosti, ampak trenutni časi so resnično nepredvidljivi.

Ostanite zdravi in preživite lepe počitniške dni!

Anketa o izobraževanju, trendih in odnosu do hemofilije

jun 24, 2021
Spoštovani,
 
v nadaljevanju je povezava do ankete o izobraževanju, trendih in odnosu do hemofilije, ki je namenjena bolnikom hemofilikom in njihovim skrbnikom. Izsledki ankete bodo zbrani anonimno, analizirali in objavili jih bodo v znanstveni reviji.
 

https://liberatelife.si/anketa

Lani je Slovenija prispevala 57 od 364 rešenih anket. Verjamemo, da nam jih s skupnimi močmi lahko letos uspe prispevati še več.

Hvala za sodelovanje že vnaprej.
 

Prijava na e-obvestila

Prijavite se na e-novice in prejemali boste uporabne in koristne informacije o hemofiliji, novostih, in posebnih dogodkih.
zapri Na spletnih straneh dhs.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.