Novice

Poročilo predsednika o delovanju Društva hemofilikov Slovenije v letu 2018

apr 22, 2019
Na občnem zboru 30. marca 2019 v predavalnici na Pediatični kliniki je predsednik predstavil poročilo o delovanju društva v preteklem letu.

Berite dalje

Občni zbor 2019

apr 22, 2019
V soboto, 30. marca 2019, je v predavalnici nove Pediatrične klinike v Ljubljani potekal občni zbor Društva hemofilikov Slovenije, ki se ga je udeležilo 45 članov društva. Delovno predsedstvo občnega zbora so sestavljali tajnik Simon Godec, popdpredsednik Igor Tušar in predsednik Jože Faganel.

Najprej je vse prisotne pozdravil predsednik društva Jože Faganel.
Sledilo je predavanje mag. Mateje Toman, pravnica in predsednica Društva distrofikov, o pravicah do dela, do upokojitve zaradi invalidnosti.
Berite dalje

Neusahljiv napredek v zdravljenju hemofilije prinaša bolnikom svetlejšo prihodnost

apr 22, 2019
Ljubljana, 17. april 2019 -  Ob svetovnem dnevu hemofilije je Društvo hemofilikov Slovenije pripravilo novinarsko konferenco, na kateri so trije zdravniki,  hematologinja,  pediatrična hematoonkologinja in družinski zdravnik, ki je hkrati tudi bolnik s težko obliko hemofilije A, spregovorili o sodobni obravnavi bolnikov s hemofilijo, ki Slovenijo uvršča v sam evropski vrh, o potrebah bolnikov ter neusahljivem napredku v razvoju zdravljenja hemofilije, ki omogoča optimističen pogled v prihodnost.

Berite dalje

Pojasnilo o zaključnem računu

apr 17, 2019
Na občnem zboru Društva hemofilikov Slovenije (DHS) 30.03.2019 je g. Volc po predstavitvi zaključnega računa DHS pripomnil, da NIKJER v poročilu ni prikazan  denar, ki naj bi ga DHS prejemal od Ustanove za pomoč otroku z rakom

Ob nenatančnem vpogledu na erar.si (Aplikacija za prikaz porabe javnega denarja v Republiki Sloveniji) je namreč, ko je vpisal prejemnika DHS našel tudi prikazana nakazila Ustanove za pomoč otroku z rakom in razumel, da je DHS te zneske prejemal od Ustanove za pomoč otroku z rakom.
Berite dalje

Prijava na e-obvestila

Prijavite se na e-novice in prejemali boste uporabne in koristne informacije o hemofiliji, novostih, in posebnih dogodkih.
zapri Na spletnih straneh dhs.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.