Novice

Neusahljiv napredek v zdravljenju hemofilije prinaša bolnikom svetlejšo prihodnost

apr 22, 2019
Ljubljana, 17. april 2019 -  Ob svetovnem dnevu hemofilije je Društvo hemofilikov Slovenije pripravilo novinarsko konferenco, na kateri so trije zdravniki,  hematologinja,  pediatrična hematoonkologinja in družinski zdravnik, ki je hkrati tudi bolnik s težko obliko hemofilije A, spregovorili o sodobni obravnavi bolnikov s hemofilijo, ki Slovenijo uvršča v sam evropski vrh, o potrebah bolnikov ter neusahljivem napredku v razvoju zdravljenja hemofilije, ki omogoča optimističen pogled v prihodnost.

Berite dalje

Pojasnilo o zaključnem računu

apr 17, 2019
Na občnem zboru Društva hemofilikov Slovenije (DHS) 30.03.2019 je g. Volc po predstavitvi zaključnega računa DHS pripomnil, da NIKJER v poročilu ni prikazan  denar, ki naj bi ga DHS prejemal od Ustanove za pomoč otroku z rakom

Ob nenatančnem vpogledu na erar.si (Aplikacija za prikaz porabe javnega denarja v Republiki Sloveniji) je namreč, ko je vpisal prejemnika DHS našel tudi prikazana nakazila Ustanove za pomoč otroku z rakom in razumel, da je DHS te zneske prejemal od Ustanove za pomoč otroku z rakom.
Berite dalje

Vabilo na občni zbor, marec 2019

mar 29, 2019
Vabilo na občni zbor, ki bo v soboto, 30. marca 2019, ob 10.30. uri v predavalnici nove Pediatrične klinike v Ljubljani Bohoričeva ulica 20.

Berite dalje

VABILO na “Miklavžev” simpozij

dec 6, 2018
Tudi letos se bomo po Miklavžu srečali na simpoziju, na katerem bodo spregovorili hemofiliki o svojem strokovnem delu doma in na srečanjih v tujini.

T. i. II. Miklavžev simpozij bo 14. decembra 2018 ob 17 uri v dvorani Maximarketa, Trg republike 1/I. nadstropje (nad slaščičarno).

Zaradi praznične pogostitve, prosim, potrdite svojo udeležbo gospe Rajki Bavčer, 041/540-520 ali na hemofilija@siol.net do torka, 12. 12. do 9. ure.
Prijazno valjeni s svojimi družinskimi člani.
 
Jože Faganel, predsednik

Prijava na e-obvestila

Prijavite se na e-novice in prejemali boste uporabne in koristne informacije o hemofiliji, novostih, in posebnih dogodkih.
zapri Na spletnih straneh dhs.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.