Novice

17. spominski dan na Polici

jul 12, 2018
Sedemnajstič smo se že zbrali na Polici pri Grosupljem v cerkvi sv. Jakoba v soboto, 16. junija 2018. Približno devetdeset nas je prišlo na nam že znani kraj, kjer zdaj vodi župnijo gostoljubni župnik Jože Plut, nekdanji vojaški kurat. Poskrbel je za pripravo cerkve, ministrantov (letos sta to bila Peter in Andrej Kotnik) in uvodni pozdrav, preden se je odpravil na srečanje družin župnije na Uskovnici.

Spominsko mašo je daroval upokojeni ljubljanski nadškof Alojz Uran, ki je imel čudovit nagovor. Asistiral mu je njegov prijazni sodelavec gospod Milan.
Berite dalje

Prvi Miklavžev simpozij DHS

dec 12, 2017
Društvo hemofilikov Slovenije je v sodelovanju s farmacevtsko družbo Novo Nordisk organiziralo prvi Miklavžev simpozij, namenjen osebam s težko obliko hemofilije A in B ter von Willebrandovo boleznijo, ki je potekal 5. 12. 2017 v dvorani Maximarketa.
Triurnemu simpoziju je prisluhnilo 45 udeležencev. Rdeča nit simpozija je bila mednarodno sodelovanje hemofilikov na raznih srečanjih, športnih, kulturnih …

Berite dalje

Prijava na e-obvestila

Prijavite se na e-novice in prejemali boste uporabne in koristne informacije o hemofiliji, novostih, in posebnih dogodkih.
zapri Na spletnih straneh dhs.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.