Novice

Vabilo na občni zbor, marec 2019

mar 29, 2019
Vabilo na občni zbor, ki bo v soboto, 30. marca 2019, ob 10.30. uri v predavalnici nove Pediatrične klinike v Ljubljani Bohoričeva ulica 20.

Berite dalje

VABILO na “Miklavžev” simpozij

dec 6, 2018
Tudi letos se bomo po Miklavžu srečali na simpoziju, na katerem bodo spregovorili hemofiliki o svojem strokovnem delu doma in na srečanjih v tujini.

T. i. II. Miklavžev simpozij bo 14. decembra 2018 ob 17 uri v dvorani Maximarketa, Trg republike 1/I. nadstropje (nad slaščičarno).

Zaradi praznične pogostitve, prosim, potrdite svojo udeležbo gospe Rajki Bavčer, 041/540-520 ali na hemofilija@siol.net do torka, 12. 12. do 9. ure.
Prijazno valjeni s svojimi družinskimi člani.
 
Jože Faganel, predsednik

17. spominski dan na Polici

jul 12, 2018
Sedemnajstič smo se že zbrali na Polici pri Grosupljem v cerkvi sv. Jakoba v soboto, 16. junija 2018. Približno devetdeset nas je prišlo na nam že znani kraj, kjer zdaj vodi župnijo gostoljubni župnik Jože Plut, nekdanji vojaški kurat. Poskrbel je za pripravo cerkve, ministrantov (letos sta to bila Peter in Andrej Kotnik) in uvodni pozdrav, preden se je odpravil na srečanje družin župnije na Uskovnici.

Spominsko mašo je daroval upokojeni ljubljanski nadškof Alojz Uran, ki je imel čudovit nagovor. Asistiral mu je njegov prijazni sodelavec gospod Milan.
Berite dalje

Prvi Miklavžev simpozij DHS

dec 12, 2017
Društvo hemofilikov Slovenije je v sodelovanju s farmacevtsko družbo Novo Nordisk organiziralo prvi Miklavžev simpozij, namenjen osebam s težko obliko hemofilije A in B ter von Willebrandovo boleznijo, ki je potekal 5. 12. 2017 v dvorani Maximarketa.
Triurnemu simpoziju je prisluhnilo 45 udeležencev. Rdeča nit simpozija je bila mednarodno sodelovanje hemofilikov na raznih srečanjih, športnih, kulturnih …

Berite dalje

Prijava na e-obvestila

Prijavite se na e-novice in prejemali boste uporabne in koristne informacije o hemofiliji, novostih, in posebnih dogodkih.
zapri Na spletnih straneh dhs.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.