Novice

Spominska maša na Polici in srečanje članov v Šormovem malnu

jun 2, 2024
VSAKOLETNI SPOMINSKI DAN IN SREČANJE ČLANOV

Spoštovane vse osebe z motnjo strjevanja krvi, svojci in prijatelji!

Prijazno vabimo na tradicionalno srečanje na Polici (občina Grosuplje), na katerem se bomo spomnili vseh naših prijateljev, ki niso več živi, z mašo, ki jo bo daroval duhovnik, domačin Milan  Knep, v soboto 15. junija ob 11.uri v župnijski cerkvi sv. Jakoba.

Po maši bo sledilo prijateljsko srečanje članov v »Šormovem malnu«. Lepo vabljeni vsi člani z družino.

Navodilo za šoferje: Na avtocesti proti Novem mestu zavijete pri izvozu Grosuplje vzhod, potem se držite smeri Polica. Za tiste ki ne veste, se dobimo ob 10:30, v Hotelu Admiral, pri izvozu avtoceste na lokalno cesto. Ob 10.45 odpelje »konvoj« do župnijske cerkve.

Kdor pride samo na srečanje članov v »Šormovem malnu«, naj se drži naslednjih usmeritev domačina Janeza:
izvoz  Polica, preko avtoceste po stotih metrih greste ravno po dolini, smer Dobje, po 300m boste videli znak »Šormov maln«.

Za pogostitev bomo poskrbeli, »faktor« pa naj ima vsak s seboj za vsak slučaj (tako kot vedno?!). Piškoti ipd. pa niso prepovedani.

Zaradi lažje in čim bolj uspešne organizacije, vas vljudno prosimo, da nam vašo udeležbo potrdite na e-naslov info@dhs.si ali telefon Društva: 041 540 520.

Veselimo se druženja.

Šolsko leto 2023/2024 - ŠTIPENDIJE

sep 17, 2023
Šolsko leto 2023/2024 se je za dijake in osnovnošolce že začelo, za študente čez 14 dni. Tudi letos lahko oddate vlogo za štipendiranje.

Pogoji in točkovanje v dokuemntaciji na naši spletni strani.

ŠTIPENDIJE

Poplave 2023

avg 17, 2023
V začetku avgusta so nas prizadele poplave velikih razsežnosti. Iz sklada socialne pomoči, bomo med tiste z motnjami strjevanja krvi, ki ste utrpeli škodo med poplavami, razdelili socialno pomoč. Prošnje pošljite na elektronski naslov info@dhs.si.
Ker bi želeli čimprej sredstva razdeliti, vas naprošamo, da prošnje pošljete najkasneje do 10.9.2023, da bodo sredstva tudi pravočasno izplačana.
Hvala za razumevanje in upamo, da ste vsi na varnem.

Izobraževalno letovanje na Debelem rtiču 2023

jun 11, 2023


Pozdravljeni naši najmlajši člani oz njihovi skrbniki. Vse šoloobvezne člane bolnike vabimo, da se prijavite na letošnje izobraževalno letovanje na Debelem rtiču, ki bo potekalo od 1.7.2023 do 8.7.2023.
Prijave sprejemamo na info@dhs.si.

Na izobraževalnem letovanju se bomo družili, izmenjevali izkušnje, poskrbeli, da se kakšna težava uredi in pa seveda izobraževali. V okviru srečanja, bomo imeli interaktivne delavnice in seveda strokovna izobraževanja.

Predavatelji, ki se bodo udeležili dogodka:

- dr. Tomaž Prelog - hematolog
- Zala Jan -  družinski terapevt
- dr. Tanja Tomaževič - stomatologinja 

O točnem urniku, lokaciji in temah predavanj boste naknadno obveščeni. Še enkrat prosimo vse zainteresirane, da se prijavijo in potrdijo svojo udeležbo. Prijave zbiramo do 25. junija. 

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo. 

Se veselimo druženja.

Prijava na e-obvestila

Prijavite se na e-novice in prejemali boste uporabne in koristne informacije o hemofiliji, novostih, in posebnih dogodkih.
zapri Na spletnih straneh dhs.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.