Predavanja na Debelem rtiču

jun 24, 2024
Vabljeni na strokovna predavanja na Debelem rtiču, ki bodo potekala 28.6.2024 od 16. ure dalje, v sklopu izobraževanja za mlade z motnjami v strjevanju krvi. 
Berite dalje

Spominska maša na Polici in srečanje članov v Šormovem malnu

jun 2, 2024
VSAKOLETNI SPOMINSKI DAN IN SREČANJE ČLANOV

Spoštovane vse osebe z motnjo strjevanja krvi, svojci in prijatelji!

Prijazno vabimo na tradicionalno srečanje na Polici (občina Grosuplje), na katerem se bomo spomnili vseh naših prijateljev, ki niso več živi, z mašo, ki jo bo daroval duhovnik, domačin Milan  Knep, v soboto 15. junija ob 11.uri v župnijski cerkvi sv. Jakoba.
Berite dalje

Šolsko leto 2023/2024 - ŠTIPENDIJE

sep 17, 2023
Šolsko leto 2023/2024 se je za dijake in osnovnošolce že začelo, za študente čez 14 dni. Tudi letos lahko oddate vlogo za štipendiranje.

Pogoji in točkovanje v dokuemntaciji na naši spletni strani.

ŠTIPENDIJE
Berite dalje

Spominska maša na Polici 2023

maj 30, 2023
Po treh letih se spominska maša na Polici v občini Grosuplje vrača na stare tirnice. Tudi z datumom. Spominska maša, ki jo bo v župnijski cerkvi sv. Jakoba na Polici daroval pater Martin Krizolog Cimerman, bo 17. junija 2023 ob 11 uri. Na njej se bomo poklonili vsem našim umrlim prijateljem.

Navodila:


Po maši bo sledilo prijateljsko srečanje v »Šormov maln« namenjeno tako svojcem, kot tudi vsem ostalim članom Društva z željo, da se srečamo v čim večjem številu. Za pogostitev bomo poskrbeli, da pa česa ne zmanjka, ali preveč, bi bili veseli, če sporočite svojo udeležbo na info@dhs.si

Hvala in

Se veselimo snidenja.

Prijava na e-obvestila

Prijavite se na e-novice in prejemali boste uporabne in koristne informacije o hemofiliji, novostih, in posebnih dogodkih.
zapri Na spletnih straneh dhs.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.