Predavanja na Debelem rtiču

jun 24, 2024
Vabljeni na strokovna predavanja na Debelem rtiču, ki bodo potekala 28.6.2024 od 16. ure dalje, v sklopu izobraževanja za mlade z motnjami v strjevanju krvi. 
Berite dalje

Spominska maša na Polici in srečanje članov v Šormovem malnu

jun 2, 2024
VSAKOLETNI SPOMINSKI DAN IN SREČANJE ČLANOV

Spoštovane vse osebe z motnjo strjevanja krvi, svojci in prijatelji!

Prijazno vabimo na tradicionalno srečanje na Polici (občina Grosuplje), na katerem se bomo spomnili vseh naših prijateljev, ki niso več živi, z mašo, ki jo bo daroval duhovnik, domačin Milan  Knep, v soboto 15. junija ob 11.uri v župnijski cerkvi sv. Jakoba.
Berite dalje

Šolsko leto 2023/2024 - ŠTIPENDIJE

sep 17, 2023
Šolsko leto 2023/2024 se je za dijake in osnovnošolce že začelo, za študente čez 14 dni. Tudi letos lahko oddate vlogo za štipendiranje.

Pogoji in točkovanje v dokuemntaciji na naši spletni strani.

ŠTIPENDIJE
Berite dalje

Spominska maša na Polici 2021

sep 6, 2021
Leto je naokrog in kakor smo se dogovorili lani se bomo spomnili  naših umrlih na spominskem dnevu Društva hemofilikov Slovenije na Polici pri Grosuplju.

Dragi prijatelji!

Leto je naokrog in kakor smo se dogovorili lani se bomo spomnili  naših umrlih na spominskem dnevu Društva hemofilikov Slovenije na Polici pri Grosuplju. Srečanje bo v soboto 11. 09. 2021 ob 11 uri v farni cerkvi na Polici. Po maši bo v PGD Polica, prijateljsko srečanje, zato prosimo, da se dogodka udeležimo le zdravi posamezniki. Zavedamo se, da je glede na zadnje podatke o možnosti prenosa okužbe Covid 19, velik del morebitnih okuženih brez znakov bolezni. Z upoštevanjem navedenih priporočil bomo varovali sebe in druge. Za pravilno izvajanje samozaščitnih ukrepov pa mora odgovornost prevzeti vas sam. Popolne varnosti namreč ni. Prosimo, da s seboj imate dokazila PCT. Pridite v čim večjem številu.

Zbirališče bo pri motelu Grosuplje ob 10,30 uri. 

Lep pozdrav!
                                                               Janez DOLINŠEK, predsednik

 

Prijava na e-obvestila

Prijavite se na e-novice in prejemali boste uporabne in koristne informacije o hemofiliji, novostih, in posebnih dogodkih.
zapri Na spletnih straneh dhs.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.