Šolsko leto 2023/2024 - ŠTIPENDIJE

sep 17, 2023
Šolsko leto 2023/2024 se je za dijake in osnovnošolce že začelo, za študente čez 14 dni. Tudi letos lahko oddate vlogo za štipendiranje.

Pogoji in točkovanje v dokuemntaciji na naši spletni strani.

ŠTIPENDIJE
Berite dalje

Poplave 2023

avg 17, 2023
V začetku avgusta so nas prizadele poplave velikih razsežnosti. Iz sklada socialne pomoči, bomo med tiste z motnjami strjevanja krvi, ki ste utrpeli škodo med poplavami, razdelili socialno pomoč. Prošnje pošljite na elektronski naslov info@dhs.si.
Ker bi želeli čimprej sredstva razdeliti, vas naprošamo, da prošnje pošljete najkasneje do 10.9.2023, da bodo sredstva tudi pravočasno izplačana.
Hvala za razumevanje in upamo, da ste vsi na varnem.
Berite dalje

"Hemofilija in družina" razstava na Gallusovem nabrežju

apr 13, 2023
Spoštovani!

Društvo hemofilikov Slovenije, skupaj z drugimi sorodnimi organizacijami po svetu, vsako leto 17. aprila obeležuje »Svetovni dan hemofilije«.
 

"Hemofilija in družina" razstava na Gallusovem nabrežju

apr 13, 2023
Spoštovani!

Društvo hemofilikov Slovenije, skupaj z drugimi sorodnimi organizacijami po svetu, vsako leto 17. aprila obeležuje »Svetovni dan hemofilije«.
 

Letos smo se odločili, da vam predstavimo naše zgodbe v obliki razstave. Otvoritev razstave bo v ponedeljek, 17. aprila 2023, ob 17. uri na Gallusovem nabrežju v Ljubljani.

Vabimo vas, da se udeležite odprtja razstave, ki jo pripravljamo v sodelovanju z našimi podporniki ter Turizmom Ljubljana.

Društvo hemofilikov Slovenije, kot člani Svetovne zveze za hemofilijo (WHF) in Evropskega konzorcija za hemofilijo (EHC), želimo ob Svetovnem dnevu hemofilije, javnost opozoriti in jo seznaniti z vsemi pozitivnimi spremembami in dosežki v razvoju zdravljenja in celostne obravnave te bolezni.

Skozi projekt, razstava »Hemofilija in družina« smo poskusili vključiti zgodbe bolnikov in na pozitiven način prikazati kako so danes bolniki s hemofilijo, aktivno vključeni v družbo. S fotografijami smo predstavili njihove hobije, poklice, družine.  Fotografije spremljajo zanimive zgodbe naših članov, ki so dokaz, da bolezen ne definira človeka, človeka definirajo samo njegova dejanja.

Razstava bo na ogled od 17. aprila do 17. maja. 2023.

Lepo vabljeni!
 

Prijava na e-obvestila

Prijavite se na e-novice in prejemali boste uporabne in koristne informacije o hemofiliji, novostih, in posebnih dogodkih.
zapri Na spletnih straneh dhs.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.