Spominska maša na Polici in srečanje članov v Šormovem malnu

jun 2, 2024
VSAKOLETNI SPOMINSKI DAN IN SREČANJE ČLANOV

Spoštovane vse osebe z motnjo strjevanja krvi, svojci in prijatelji!

Prijazno vabimo na tradicionalno srečanje na Polici (občina Grosuplje), na katerem se bomo spomnili vseh naših prijateljev, ki niso več živi, z mašo, ki jo bo daroval duhovnik, domačin Milan  Knep, v soboto 15. junija ob 11.uri v župnijski cerkvi sv. Jakoba.
Berite dalje

Šolsko leto 2023/2024 - ŠTIPENDIJE

sep 17, 2023
Šolsko leto 2023/2024 se je za dijake in osnovnošolce že začelo, za študente čez 14 dni. Tudi letos lahko oddate vlogo za štipendiranje.

Pogoji in točkovanje v dokuemntaciji na naši spletni strani.

ŠTIPENDIJE
Berite dalje

"Hemofilija in družina" razstava na Gallusovem nabrežju

apr 13, 2023
Spoštovani!

Društvo hemofilikov Slovenije, skupaj z drugimi sorodnimi organizacijami po svetu, vsako leto 17. aprila obeležuje »Svetovni dan hemofilije«.
 

"Hemofilija in družina" razstava na Gallusovem nabrežju

apr 13, 2023
Spoštovani!

Društvo hemofilikov Slovenije, skupaj z drugimi sorodnimi organizacijami po svetu, vsako leto 17. aprila obeležuje »Svetovni dan hemofilije«.
 

Letos smo se odločili, da vam predstavimo naše zgodbe v obliki razstave. Otvoritev razstave bo v ponedeljek, 17. aprila 2023, ob 17. uri na Gallusovem nabrežju v Ljubljani.

Vabimo vas, da se udeležite odprtja razstave, ki jo pripravljamo v sodelovanju z našimi podporniki ter Turizmom Ljubljana.

Društvo hemofilikov Slovenije, kot člani Svetovne zveze za hemofilijo (WHF) in Evropskega konzorcija za hemofilijo (EHC), želimo ob Svetovnem dnevu hemofilije, javnost opozoriti in jo seznaniti z vsemi pozitivnimi spremembami in dosežki v razvoju zdravljenja in celostne obravnave te bolezni.

Skozi projekt, razstava »Hemofilija in družina« smo poskusili vključiti zgodbe bolnikov in na pozitiven način prikazati kako so danes bolniki s hemofilijo, aktivno vključeni v družbo. S fotografijami smo predstavili njihove hobije, poklice, družine.  Fotografije spremljajo zanimive zgodbe naših članov, ki so dokaz, da bolezen ne definira človeka, človeka definirajo samo njegova dejanja.

Razstava bo na ogled od 17. aprila do 17. maja. 2023.

Lepo vabljeni!
 

Prijava na e-obvestila

Prijavite se na e-novice in prejemali boste uporabne in koristne informacije o hemofiliji, novostih, in posebnih dogodkih.
zapri Na spletnih straneh dhs.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.